Howart Compliance bliver sponsor for kvindeløbet

27. oktober 2021

Virksomheden Howart Compliance indtræder som sponsor for kvindeløbene ved DBCs 3-dagesløb, der kommer til at køre under navnet Howart Compliance Women’s 3-days.

“I Howart Compliance er vi glade for og stolte af at kunne støtte op om et seriøst sportsarrangement som DBCs 3-dagesløb 2021 som eventsponsor for Howart Compliance Women’s 3-days”, udtaler partner og adm. direktør i Howart Compliance, Christian Dideriksen.

“Banecykling er en underholdende publikumssport, og som eventsponsor for kvindeløbet til 3-dagesløbet ser vi frem til at byde kunder og samarbejdspartnere velkommen til stemning og fest i Ballerup Super Arena”, fortsætter Christian og uddbybder: “Banecykling er en alsidig sportsgren, hvor rytterne ofte skal mestre flere discipliner og yde en målrettet indsats over flere dage. Noget, vi også kan relatere til vores hverdag i Howart Compliance, hvor vi arbejder målrettet med at bistå vores kunder med regulatorisk compliance, herunder blandt andet ansøgninger ved Finanstilsynet, håndtering af persondata (GDPR) og generel risikostyring og governance i virksomheder”, afslutter han.