DBCs 3-dagesløb sendes live på Eurosport

6. februar 2020

DBC, verdens ældste og Danmarks største cykelklub, afholder i weekenden første udgave af et nyt 3-dagesløb. Eventet kan følges live på Eurosports online platforme.

Verdensstjerner som Michael Mørkøv, Yoeri Havik og Jan Van Schip, store profiler som Casper Pedersen, Wim Stroetinga, Cees Bol, Oliver Wulff Frederiksen, Wojciech Pszczolarski, og Andreas Müller samt et hav af unge talenter er på startlisten, når der fredag til søndag afvikles 3-dagesløb i Ballerup Super Arena.

En begivenhed der bør opleves live. Men er du forhindret i at komme til Ballerup, så har du stadig mulighed for at følge det store event hjemme fra sofaen. DBCs 3-dagesløb kan nemlig ses live eller on demand på Dplay og Eurosport Player. Derudover kan det også ses live og helt gratis på Eurosport.dk.

“Vi er stolte over, at Eurosport har valgt at sende vores stævne på deres platforme. Det giver os muligheden for at komme ud til en større målgruppe, og så får vores sponsorer naturligvis en ekstra værdifuld synlighed. Vi håber at rigtig mange vil følge med”, forklarer DBCs formand Bjarne Kratholm.

Dørene til DBCs 3-dagesløb åbner fredag kl. 17. Første løb er fra kl. 18.