Første sponsor på plads til DBCs 3-dagesløb

8. december 2019

DBCs 3-dagesløb, der skal afvikles den 7. til 9. februar, begynder at tage form. De første sponsoraftaler er faldet på plads. Blandt andet er indgået en aftale med Dansk Enhvers Transport, der bliver sponsor for par nr. 1 i det professionelle felt.

“Hos Dansk Erhvervs Transport er det først og fremmest vigtig, at vi få super god synlighed og eksponering. Det får vi ved det her sponsorat. Desuden får vi mulighed for at give en række af vores kunder en fantastisk oplevelse plus at vi rigtig gerne vil støtte DBCs arbejde og udviklingen i dansk banecykling. Vi glæder os til de tre dage”, forklarer ejer Jan Kreutzfeldt.

Ved DBCs 3-dagesløb skal køres for herre- og dame elite, et talentløb, sprint samt et løb for Mini-ryttere. Tre intense dage pakket med underholdende cykelløb.

Er du interesseret i at blive sponsor ved DBCs 3-dagesløb, kontakt os på dbc@cykelbanen.dk.